"Waar een kind gewoon kind kan zijn"BeekidzzZ... Speelparadijs feestelijk geopend

09 juni 2010 07:00

EUROPAKWARTIER - Afgelopen zaterdag is de opening van BeeKidzzZ… Speelparadijs feestelijk gevierd. Het kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang is gevestigd aan de Duitslandstraat 108 in het Europakwartier. "De eerste kinderen zoemen er al vrolijk rond", aldus mede-oprichtster Beverley Westmaas.


"Wij hechten bij BeeKidzzZ veel waarde aan kwaliteit en veiligheid", zegt mede-oprichtster Beverley Westmaas. Samen met Bianca Biervliet richtte zij BeekidzzZ op. "Ouders vertrouwen je de zorg van hun meest dierbare bezit toe. Daar gaan we heel serieus mee om. De veiligheid van de kinderen staat bij ons voorop. We hebben zelfs een Noodpakket laten installeren. In geval van nood, heb je met 1 druk op de knop directe verbinding met de meldkamer, die de pedagogische leidsters acute hulp kan verlenen."
Kinderen hoeven zich bij BeeKidzzZ ook zeker niet te vervelen. Zo gaan de kinderen vaak op stap of worden er (sport)activiteiten georganiseerd. "In onze riante kinderkookcafé krijgen de kinderen kooklessen en wordt er iedere dag een verse warme maaltijd verzorgd. Bij voldoende animo zullen er muziek- en yogalessen worden aangeboden. Tevens bieden wij een extra dienst om de kinderen naar hun nevenactiviteiten te brengen, zoals zwemles of een voetbaltraining."
Momenteel is er nog plaats voor nieuwe inschrijvingen voor de kinderopvang en buitenschoolse opvang. Geïnteresseerde ouders kunnen bellen met 036-536 93 92 of mailen naar info@beekidzzz.nl.
BeeKidzzZ… Speelparadijs
Duitslandstraat 108
1363 BG Almere-Poort
www.beekidzzz.nl
info@beekidzzz.nl