Rabobank Almere is klaar voor Week van het Kind

01 juli 2009 07:00

ALMERE - De Week van het Kind komt eraan. Rabobank Almere organiseert aan het begin van de zomervakantie van maandag 6 tot en met vrijdag 10 juli de Week van het Kind, voor kinderen en jongeren in de leeftijd tot 17 jaar. De week van het Kind staat in het teken van sparen.


Daarnaast organiseert de bank voor de verschillende leeftijdsgroepen activiteiten, die voor alle Almeerse kinderen en jongeren tot 17 jaar gratis toegankelijk zijn.
Met de Week van het Kind herstelt de Rabobank Almere de oude vertrouwde spaarweek in ere. Het is een echte Rabobank spaarweek, zoals die vroeger werd georganiseerd. Wie kan zich niet herinneren om met één van je ouders, gewapend met gevulde spaarpot, naar de Rabobank te gaan om het gespaarde bedrag op de spaarrekening te laten storten? En dat er daarna een cadeau uitgezocht mocht worden was natuurlijk helemaal een schot in de roos. De Week van het Kind is een spaarweek nieuwe stijl.

Ballonnenwedstrijd

De week start op maandag 6 juli met een ballonnenwedstrijd. De eigenaar van de ballon die het verst komt, ontvangt een mooie prijs. Op woensdag 8 juli vindt de Rabo Dikke Banden Race op de Grote Markt plaats. Dit is een fietswedstrijd met een eigen fiets (geen racefiets). Degene die het snelst het parcours fietst, mag meedoen aan de grote landelijke finale in Rijsbergen. Inschrijven kan via de site www.rabobank.nl/almere of tot één uur voor aanvang op de Grote Markt.
Het Huis Anubis

Donderdag 9 juli is er een filmavond voor jongeren van 12 jaar tot en met 17 jaar in theater Utopolis, waarbij de film 'Het Huis Anubis, en het pad der 7 zonden' wordt vertoond. Gedurende de hele week mogen kinderen die hun (spaar)geld op hun bestaande of nieuw geopende rekening storten direct een cadeau uitzoeken.
Kijk op de site www.rabobank.nl/almere voor het volledige programma en het inschrijfformulier voor de diverse activiteiten.