Ranzijn geeft 1000 kerstbomen weg

10 december 2008 08:00

ALMERE - Ranzijn tuin & dier aan de San Franciscostraat 15 in DoeMere geeft van maandag 8 tot en met zondag 14 december 1000 kerstbomen weg! 1000 postcodes en huisnummers zijn vooraf geselecteerd. Misschien is er op uw adres wel een kerstboom gevallen?


Ga naar de winkel en kijk op het postcodebord bij de kerstbomen. Staat uw postcode en huisnummer in het rijtje? Gefeliciteerd, u mag een kerstboom naar keuze tot twee meter uitzoeken uit het brede assortiment. Spelregels zijn te vinden in de folder of op www.ranzijn.nl.
Op de gezellige kerstmarkt van Ranzijn tuin & dier kan iedereen in de kerstsfeer komen. Zondag 14 december is het koopzondag bij Ranzijn, en is dan geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Sparen voor euro's korting op kamerplanten

Traditioneel worden de meeste kerstbomen na 6 januari uitgezwaaid en wordt het tijd om het huis weer in 'normale' sfeer te brengen: kerstboom eruit, kamerplant erin. Ranzijn helpt een handje na de dure feestmaand. Tot en met zaterdag 20 december kunnen bezoekers bij Ranzijn sparen voor korting op kamerplanten voor de maand januari 2009. Bij elke besteding van 10 euro krijgt u een kortingbon t.w.v. van 2 euro. De hele maand januari 2009 kunt u uw gespaarde euro's inleveren bij aankoop van kamerplanten.
De wens van uw kind in vervulling?

Heeft uw kind een mooie wens voor zichzelf of voor iemand anders? Deze wens kunnen ze in de speciale Ranzijn tuin & dier 'Kinderwenskerstboom' hangen. Bij de boom liggen knutselplaten om mee te nemen, kleur, plak, knip en versier, schrijf de wens én de contactgegevens erop en hang de wens in de boom. Uw kind mag natuurlijk ook zijn/haar eigen kerstversiersel in de boom hangen. Zaterdag 20 december wordt bekend gemaakt welke wens in vervulling gaat.