Reacties op de stelling

19 november 2008 08:00

De stelling van afgelopen week luidde: 'Seniorenstad? Almere is en blijft een jongerenstad!'. Maar liefst 61 procent van de stemmers is het met deze stelling eens, de overige, 39 procent, niet. Hieronder de mening van een drietal stemmers, waaronder zelfs een filosofische reactie.


Feeststad

Je kan hier wel lekker feesten, maar ik denk ook wel dat het lekker is voor ouderen mensen. Maar het is inderdaad wel een feeststad.
Joey Driehuis
Aandacht

Ik heb het verhaaltje gelezen over de CDA en ik zou het als senior heel fijn vinden als wij wat meer aandacht krijgen van de gemeente. Nee, niet alleen een 50plus-beurs maar meer activiteiten creëren voor ons actieve ouderen.
Ans
Irrelevant Almere

Wat geweldig irrelevant en oninteressant! Wat kan mij het nou schelen wie wat vindt van mij of van een abstractie zoals "Almere"?! "Almere" is een fantasie in de hoofden van mensen en bestaat dus niet. Ik leef in mijn huis en niet in een abstractie zoals "Almere" :-). Bovendien vind ik het nogal denigrerend naar "ouderen" toe om te laten blijken dat je niet geassocieerd wilt worden met "ouderen".
Biepie