Reacties op de stelling

08 oktober 2008 07:00

De stelling van vorige week luidde: Almere is een saaie stad om in hard te lopen. 39 Procent was het daarmee eens, 61 procent van de stemmers op www.almeredezeweek.nl was het daarmee oneens. Hieronder een aantal reacties.Nieuwe looproute

Wie geniet er niet 's morgens vroeg (6.15 uur) van de rust rond de Trekweg in Almere Buiten of in het weekend rond de Leegwaterplas in Almere Stad? Almere saai om te lopen? Juist niet! En met dank aan de 30 van Almere heb ik er nu een nieuwe looproute bij gevonden.
Ingrid Verwer

Stadshart

Almere, een heerlijke stad om in te lopen. Tip: na sluitingstijd door het nieuwe stadshart en langs het weerwater door het Lumièrepark...je reinste polder-allure, zeker nu het vroeg donker wordt.
Sven

Geweldige stad

Almere is een geweldige stad om hard te lopen: Lopen over de Gooimeerdijk, Kromslootpark, Waterlandse Bos, Cirkelbos, Almeerderhout,Leeghwaterplas, en ga zo maar door. Als het even meezit, loop je zo anderhalf uur, zonder een auto tegen te komen en wél de kans vossen, reeën, wezels en flink wat (roof)vogels te treffen. Nu nog wel. De gevolgen van de uitbreiding A6 vrees ik hierbij enorm.
Peter van den Bemt