Recherche zoekt getuigen na mishandeling buschauffeuse

09 november 2011 06:00

SIERADENBUURT – Een chauffeuse van buslijn 1 is afgelopen donderdag door een passagier mishandeld. De passagier wilde voor bushalte Sieradenbuurt de bus uit. Toen de buschauffeuse weigerde te stoppen sloeg de jongeman haar meerdere malen tegen het hoofd.


Een andere passagier die de chauffeuse te hulp schoot werd ook door deze agressieve jongeman geslagen. Nadat de bus gestopt was is de verdachte weggerend in de richting van het Station Oostvaarders. De buschauffeuse is overgebracht naar een ziekenhuis. Na onderzoek mocht zij het ziekenhuis weer verlaten.

Signalement verdachte
Een negroïde jongeman van circa 16 a 17 jaar oud. De jongeman heeft zijn haar in dreadlocks. Donderdagmiddag droeg hij een zwart met rood gekleurde koptelefoon. Verder had hij een donkere jas met capuchon aan.
De recherche is op zoek naar getuigen van dit voorval. Ook mensen die, aan de hand van het signalement, denken te weten wie de dader is worden verzocht contact op te nemen met de recherche van Almere-Buiten via het nummer 0900-8844. Anoniem melden kan via MMA op nummer 0800-7000.