Recht je rug!

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - Het is Wereld Wervelkolom Dag op vrijdag 16 oktober. Dan staat de hele wereld even stil bij de gezondheid van de wervelkolom. In Nederland zal de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) op deze dag extra aandacht besteden aan de problemen die rugklachten met zich meebrengen en mensen leren hoe ze de gezondheid van de rug kunnen verbeteren.


Veel mensen werken in vreemde, onderuitgezakte en verkrampte houdingen. Mensen letten niet voldoende op de juiste houding van de rug bij de werkzaamheden die dagelijks verricht worden. Dit resulteert in wijdverbreide chronische rugklachten en tast uiteindelijk de kwaliteit van leven aan.
Met de Rechtjerug-campagne wil Chiropractie Rodermans (gespecialiseerd in rugklachten) mensen extra attenderen op de dagelijkse zorg voor houding en rug. Rechtjerug is een 3-minuten oefenprogramma voor de rug. Regelmatige training bevordert het evenwicht, de kracht en de flexibiliteit van rug en wervelkolom.
Voor een gratis analyse van de wervelkolom kunnen geïnteresseerden op donderdag 16 oktober terecht bij Chiropractie Rodermans tijdens speciaal hiervoor opengestelde inloopspreekuren van 12.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 20.00 uur. Voor meer informatie bezoek: www.rodermans.nl.