Relatie met geld

07 maart 2012 06:00

DE WIERDEN – Definest, academie voor vuurlopen en transpersoonlijke educatie, organiseert donderdag 8 maart een Geldworkshop in activiteitencentrum Het Wierdendok. Het programma van 9.30 tot 17.00 uur is gevuld met oefeningen voor het verkrijgen van inzichten, het doorbreken van patronen en het versterken van vertrouwen.


Deze dag is voor volwassenen die hun relatie met geld onder de loep willen nemen, hun geldstroom willen harmoniseren en willen bijdragen aan een betere wereld. Een groot deel van de opbrengst van deze dag is namelijk bestemd voor de aankoop van een riksja (een fietstaxi) waarmee een hele familie in Bangladesh een toekomst krijgt.
Initiatiefneemster en workshopleidster Ursula Aerts: “Ik heb er vier jaar over gedaan om deze Geldworkshop, die past bij de overtuiging dat er in principe genoeg is voor iedereen, te realiseren. We hopen na deze dag in ieder geval één riksja te kunnen aanschaffen van de opbrengst.”
Belangstellenden kunnen een plek reserveren voor 22 euro. Voor meer informatie: www.definest.nl/geld-workshop of 036-5355388.