Respect, sportiviteit en gezelligheid gaan samen bij NSN Cup

12 juni 2010 07:00

SPORTMARK - Met de NSN Cup heeft Almere er een prachtig voetbaltoernooi bij, waar respect, sportiviteit en gezelligheid heel goed samengaan. Het toernooi werd 29 mei gehouden op de velden van FC Almere in Haven. De Zaterdag A1 won het eerste toernooi.


De organisatie van het voetbaltoernooi wilde een ander soort toernooi organiseren dan de bestaande. In anderhalve week is met gezamenlijke inspanning een fantastisch toernooi georganiseerd. Er gebeurt veel rottigheid in en om de velden en mensen vervreemden van elkaar, wellicht een druppel op de gloeiende plaat, maar tijdens dit toernooi werd een knop omgezet en ervaren hoe het anders kan, namelijk plezier voor het hele gezin.
Het toernooi was in twee poules verdeeld: recreatie en fysieke/geestelijke selectie. Behalve het voetbal was er ook gezorgd voor genoeg entertainment. In de pauze was een optreden van de Brassband SOS uit Almere Haven. Later traden DJ René van Café Cheers nog op onder het Surinaams diner en als uitsmijter was er een optreden van 2-Force.
De vrijwilligers en organisatoren hebben een toptoernooi neer kunnen zetten, mede door de inbreng van de deelnemers.
Het is de bedoeling om het evenement jaarlijks te organiseren. Teams die op dit niveau willen optreden kunnen zich opgeven bij FC Almere (secretaris@fcalmere.com) onder vermelding van deelname NSN Cup 2011.