Ritmo Caliente breidt uit met tweede locatie

23 september 2009 07:00

STAD CENTRUM - Wegens groot succes organiseert Ritmo Caliente vanaf zaterdag 3 oktober ook elke eerste zaterdag van de maand een Latin Night in Grand Café de Jordaaan in Almere aan het Belfort 2.


Dit leuke moderne Grand Café heeft een ruime dansvloer en sfeervolle ambiance. Kortom, alle ingrediënten voor een gezellig avondje uit. Een chique, tikkeltje warm aangeklede zaak met twee verdiepingen met een riante ruimte om heerlijk te genieten van de latin-sfeer van Ritmo Caliente. Of je nu rustig aan een van de bars een cocktail drinkt of helemaal 'caliente' op de dansvloer los gaat, een Latin Night wordt het zeker!
De Ritmo Caliente-feesten kenmerken zich door de verschillende Latijns-Amerikaanse dansstijlen als salsa, merengue, bachata, zouk en reggaeton.
Zaterdag 5 september vierde het evenementenbureau Ritmo Caliente haar 3-jarig bestaan. Dit werd op spectaculaire wijze gevierd in de Schouwburg. Een avond die niet snel vergeten zal worden.
De DJ's Bryan S en Marlon, tevens de organisatoren van Ritmo Caliente, brengen hun altijd swingende klanken al iedere laatste zaterdag van de maand in De President in Almere, gelegen aan de Grote Markt 1.
Zin in een leuke en gezellige zaterdagavond in Almere? Kom dan op zaterdag 26 september naar de President of zaterdag 3 oktober naar Grand Café de Jordaaan.
Voor meer informatie bezoek de site: www.ritmocaliente.nl.