Rockband Poppenkast rockt voor kinderen

04 juli 2007 12:55

ALMERE - Rockband Poppenkast speelt op zondag 15 juli om 14.30 uur ‘Dooie Visch!’, een show waarin de intensiteit van een echt rockconcert wordt gecombineerd met de intimiteit van het theater. De voorstelling vindt plaats in het RandstadHuistheater en is bedoeld voor kinderen van vier jaar en ouder.


In de show komen reggae, oosterse muziek, punk, latin en natuurlijk regelrechte rock voorbij en is er zelfs ruimte voor een klein luisterliedje. “Dooie Visch!” zegt de Hyanee. Drom de Daris kijkt op en vraagt een beetje benauwd: “Wat bedoel je?” “Nou gewoon”, zegt de Oksellonker, “hij bedoelt dat het wel eens tegenvalt”. “Inderdaad”, zegt Mama Gaai. “Maar het valt heel vaak ook wel mee hoor”, schreeuwt de Brommervlieg er overheen. “Juist” zegt de Baby-ochtendmug: “Tokketok, wie doet er mee?”
Dooie Visch! is de derde theaterproductie van Rockband Poppenkast. Al meer dan tien jaar maken de muzikanten van Rockband Poppenkast met veel plezier muziek voor kinderen. De toegangsprijs is 4 euro. Reserveren kan via info@randstadHuistheater.nl of 036-5332211. www.randstadHuistheater.nl. (Foto: aangeleverd)