Rook- en leverworst van Keurslagerij Bertelsmann bekroond met goud

08 oktober 2009 07:00

BUITEN CENTRUM - Tijdens de Internationale Slavatko Vakwedstrijden zijn de rook- en leverworst van Keurslagerij Bertelsmann uit Almere Buiten bekroond met het predicaat 'goudkwaliteit'. Dit mag met recht een topprestatie genoemd worden.


Dit jaar werden tijdens 28, 29 en 30 september de Internationale Slavatko Vakwedstrijden gehouden. In de branche staan deze bekend als kwalitatief hoogstaande wedstrijden. Dit jaar nam een groot aantal slagers deel aan deze competitie.
Alle ingezonden producten zijn door een onafhankelijke vakjury beoordeeld op uiterlijk (vorm en kleur), snijvlak en structuur, geur en smaak en consistentie. De rook- en leverworst van Bertelsmann doorstonden de toets glansrijk. Zo stelde de jury vast dat dit ambachtelijk gemaakte product van uitstekende kwaliteit is. Natuurlijk is Keurslagerij Bertelsmann aan Zuideinde 1 in het centrum van Buiten bijzonder verheugd over het oordeel van de jury. De bijbehorende 'goudkwaliteit' certificaten hebben dan ook een ereplaats in de winkel gekregen. Bertelsmann: "Het was de eerste keer dat ik sámen met mijn zoon worsten heb gemaakt. En dan gelijk in de prijzen… Dat belooft wat!"
Almeerders kunnen bij Keurslagerij Bertelsmann lekker een plakje lever- of rookworst komen proeven in de winkel aan Zuideinde 1 in Buiten. Meer informatie: 036-5370490.