Roti Rob bij keurslagerij Vedder

17 december 2008 08:00

ALMERE - Zes jaar geleden hebben Almeerders in winkelcentrum Muziekwijk voor het eerst kennisgemaakt met de Surinaamse gerechten van Roti Rob. Afgelopen vrijdag en zaterdag was hij weer even terug in de in de winkel van Keurslagerij Vedder in Muziekwijk en konden klanten zijn roti, bara, kousenband en andere Surninaamse gerechten proberen.


"Het was een drukte van jewelste", vertelt Willem Bertelsmann, eigenaar van Keurslagerij Vedder. "Roti Rob kookt met een pan van een meter doorsnee en maakt daarin zijn beroemde roti met kip en rundvlees. Maar ook bara en kousenband, authentieke Surinaamse gerechten."
Roti Rob is terug van weggeweest. Naast werken in zijn eigen bedrijf Wereldkoks, zal Rob na de feestdagen, in januari, weer bij de keurslager te vinden zijn om zijn gerechten te laten proeven.
Bij Keurslagerij Vedder is de komende weken allerlei lekkere (vlees)gerechten te vinden voor een overheerlijke Kerst. "Wij nemen de regie over in de keuken", zegt Willem. "We hebben de allerlekkerste gerechten, van amuse tot dessert. Bijvoorbeeld kant-en-klaar-gevulde kalkoen, die zo de oven in kan. Hij zit al een braadzak dus ook de oven blijft schoon!"

Keurslagerij Vedder

Rimsky Korssakovweg 31
1323 LP Almere
036-5364854