Roy Hadisubroto Dance & Music Studio

03 september 2008 07:00

ALMERE - De Roy Hadisubroto Dance & Music Studio is een gezellige professionele dansschool onder leiding van Evelyn Hadisubroto en natuurlijk haar zoon Roy Hadisubroto, de tienvoudige wereldkampioen Line Dance.


Roy heeft zijn sporen al ruim verdiend met zijn wereldtitels vanaf zeer jonge leeftijd. Op alle onderdelen heeft hij al een Award of Wereldtitel ontvangen. Al ruim twaalf jaar is hij een begrip in binnen- en buitenland als show- en linedancer, instructeur en choreograaf. Ook van diverse dansen in onder meer tv-programma's zoals So You Wanna Be A Popstar en Dancing Queen.Met zijn team EviStaR heeft hij zes wereld titels voor Team binnengesleept.
Line Dance is een tak van sport waar de kenmerken van alle dansstijlen zoals Ballroom, Latin, Street dance/Hip Hop enz. in zitten. Line Dance is dus heel breed. De dansschool zit in het deel waar geen sporen, revolvers en lasso's te vinden zijn.
Naast Line (social, solo-/teamwedstrijd, en show), geven wij ook Ballet (jongeren) en Hip Hop lessen (vanaf 4 jaar en ook voor dames/heren 30). Verdere informatie bij Evelyn Hadisubroto 06-22440411 of info@royhadisubroto.nl.
Roy Hadisubroto Dance & Music Studio
Markerkant 10-24
1316 AD Almere
(t.o. postkantoor Markerkant, op de 1e etage boven Markerkant 10-10)