Ruim dertig deelnemersNajaarskermis in stadshart aan Landdrostdreef

17 september 2008 07:00

ALMERE - Het is weer tijd voor de najaarskermis in stadshart Almere, op het Festivalplein aan de Landdrostdreef. Op woensdag 24 september om 14.00 uur opent de kermis die duurt tot en met zondag 28 september. Dagelijks van 13.00 tot 24.00 uur kan iedereen in de verschrikkelijke Frog of zich uit evenwicht laten brengen door de Gravitron Disco Stars.


Natuurlijk staat er verder een super polype (Dancing Monster), de American Wipp, het spookhuis Sea Monsters, de supersnelle molen en de botsauto's. De kleinste kinderen krijgen hun kans bij het touwtje trekken, de kinderdraaimolen, eendjes vangen, in een schitterend vliegtuigmolentje en de mini cars en in de Reis door Toverland. De gokkers beproeven hun geluk bij de Pusher, de Jackpot, de Balco, de lotenverkoop en de Lucky Cranes. De sportievelingen komen bij de Skeeball, het ballen gooien, bij de schiettent en de botsauto's aan hun trekken.

Goedkope ritmunten en Eurodag

Woensdag 24 september zijn er op de kermis goedkope ritmunten te koop à 75 cent. Deze munten zijn ook verkrijgbaar bij VVV Almere in het stadhuis en zijn geldig op woensdag en donderdag. Met deze munt kunnen bezoekers een ritje maken in één van de fantastische attracties of de munt inwisselen bij de oliebollenkraam of bij elke andere kermisexploitant op het terrein. De tegenwaarde van de munt bedraagt 1 euro. Almere City Marketing, de organisator, wil hiermee de kermis voor iedereen betaalbaar houden.
Op vrijdag 26 september is de Eurodag. Alle grootvermaak én kinderattracties draaien dan ritten voor slechts één euro. Voor meer informatie: www.almeersekermis.nl.