Ruimere opzet Big L na verbouwing

22 april 2009 07:00

HAVEN CENTRUM - Modezaak Big L aan de Houtstraat 58 heeft zojuist een flinke verbouwing achter de rug. "De zaak is veel ruimer geworden", zegt manager Martijn Santing. "En we hebben vooral het assortiment voor dames en kids uitgebreid."


Big L viert dit jaar het 25-jarig jubileum. "Dat vieren we met speciale acties, maar we wilden ook de zaak ruimer maken en toch een intieme uitstraling geven. Dat is gelukt. Naast de uitgebreide damescollectie, voeren we Dept en Indian Rose in als nieuwe merken. We presenteren nu ook onze vertrouwde merken als een 'shop in shop' concept, zoals Esprit, G-Star, Pall Mall en Garcia.
In de 25 jaar van het bestaan is Big L uitgegroeid tot misschien wel de bekendste kledingzaak van Almere. Santing: "Wij kopen de grote merken altijd scherp, zodat de klant dus meestal bij ons goedkoper uit is. Bovendien komen we doorlopend met bijzondere acties, zoals forse kortingen op een bepaald merk. De klant waardeert dat. Tel daarbij op dat er hier nog gratis geparkeerd kan worden en dat onze service ongeëvenaard is. We doen eigenlijk nooit moeilijk. Dat is voor veel klanten een doorslaggevend argument."
Ook rond het 25-jarig bestaan kan bij Big L voordeel worden gehaald. "We komen met speciale acties. Hou deze krant maar in de gaten", lacht Santing die nadrukkelijk aangeeft dat Big L nu ook een schoenenafdeling heeft, met onder meer Converse en Pall Mall. "De mensen moeten de winkel echt komen bekijken. We zijn trouwens ook elke zondag open."