RV Raamdecoratie en modestoffen: voor alles in stof

15 september 2010 05:00

MARKERKANT - Deze week opent Ricardo Volaart zijn nieuwe zaak aan de Markerkant. Klanten kunnen er terecht voor alles op het gebied van stoffen. Van modestoffen, bekleding van meubels tot raamdecoratie: de wens van de klant staat voorop.


RV Raamdecoratie en modestoffen opent donderdag 16 september zijn deuren aan de Markerkant 10-74, in het pand waar voorheen Murphy's Stoffen zat. Naast de meubelstoffen en modestoffen voert Ricardo ook een breed assortiment fournituren, gordijnstoffen en raambekleding.
Ricardo en bedrijfsleider Marieke leggen de laatste hand aan de inrichting van de zaak en regelen tussendoor het één en ander voor een klant die morgen op een beurs staat. Marieke: "Dit is een bedrijf waar we onze hart en ziel in leggen. We willen de mensen ter wille zijn, ook buiten de reguliere openingstijden. Daar zijn we heel makkelijk in."
Ricardo is drie jaar geleden begonnen met zijn stofferingsbedrijf. "Het is altijd mijn droom geweest om naast het maken en ophangen een zaak te hebben waarbij ik de klant ook kan adviseren. Omdat we alles in eigen huis doen; verkoop, maken en plaatsen, kunnen we de prijzen aantrekkelijk houden en korte levertijden hanteren. Kort gezegd komt het erop neer dat iedereen hier terecht kan voor alles wat met stoffen te maken heeft. We geven een advies op maat en in overleg met de klant is in principe alles mogelijk."
Vanaf oktober zullen er diverse interessante aanbiedingen zijn van modestoffen en raamdecoratie.

RV Raamdecoratie en modestoffen

Markerkant 10-74
1316 AJ Almere
036-5305256