S&S Online Marketing maakt bedrijven zichtbaar op internet"De investering wordt meestal dubbel

27 mei 2009 07:00

ALMERE - Bijna iedere Nederlander kan tegenwoordig wel op internet komen. Het is dus opmerkelijk dat veel bedrijven slecht of moeilijk te vinden zijn. Het Almeerse bedrijf S&S Online Marketing biedt de helpende hand.


Robin Sluijter en Joris Stigters zijn de oprichters van S&S Online Marketing. "We zijn sinds 2008 actief en verbazen ons er regelmatig over dat sommige bedrijven, ook grote, bijna onzichtbaar zijn op internet", zegt Sluijter. "Dat is een gemiste kans, want steeds vaker gaan consumenten via internet op zoek naar een product."
S&S Marketing zorgt ervoor dat bedrijven via het zoekprogramma Google bovenaan komen te staan. "Google is de absolute marktleider", weet Stigters. "95% van de zoekmachine-gebruikers maakt gebruik van Google. Zeker omdat de gemiddelde consument hooguit twee resultaatpagina's doorloopt, is het belangrijk om bovenaan te staan."
Sluijter en Stigters bezitten de kennis om zakelijke sites op te waarderen. Dat kan enerzijds door de website zelf te optimaliseren, maar ook door via Google Adwords. Dat zijn de advertenties die op Google staan.
Sluijter: "Wij helpen ondernemers om hun huidige website te inventariseren. Daarna hebben ze de keuze. We bieden verschillende pakketten aan, waarbij we dagelijks de site optimaliseren voor de klant. Dat is belangrijk, want wie bovenaan komt in de resultatenlijst krijgt de meeste klanten. De investering die een bedrijf aan ons kwijt is, wordt meestal dubbel en dwars terugverdiend: direct resultaat, meer rendement, meer klanten."
Wie klant wordt bij S&S Online Marketing kan momenteel een jaar lang gratis gebruik maken van I-Scope. Met dit programma kan de eigen website voorzien worden van dynamisch albums, met foto's, video's, muziek en teksten. Een impressie is te zien via de website www.i-scope.com
S&S Online Marketing
www.SenSmarketing.nl
info@SenSmarketing.nl
06-42086001