Samenwerking Almeerdaagse en SamenLoop voor Hoop

11 april 2012 05:00

ALMERE - De organisaties van de SamenLoop voor Hoop en de Rabobank Almeerdaagse gaan samenwerken om elkaars evenement te promoten. Dat gebeurt tijdens presentaties, op de websites van beide evenementen en bij diverse opvallende activiteiten in de stad.


De Almeerdaagse wordt gehouden van dinsdag 22 mei tot en met zondag 27 mei. Er kan zowel de gehele week als dagelijks gelopen worden over de afstanden 5, 10, 15, 25 en 40 kilometer. Een ideale test voor de Nijmeegse Vierdaagse bijvoorbeeld.
In het weekeinde van 2 en 3 juni vindt er op stadslandgoed De Kemphaan de SamenLoop voor Hoop 2012 plaats. De opbrengst is voor de KWF Kankerbestrijding. De SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelevenement in estafettevorm. Bij beide evenementen is wandelen, genieten en gezond bewegen de hoofdmoot. Daarnaast brengen beide evenementen een grote portie saamhorigheid met zich mee en wordt Almere op een positieve manier voor het voetlicht gebracht omdat beide activiteiten gaan om de inhoud: laten zien hoe mooi en inspirerend Almere en omgeving is en aandacht vragen voor kanker.