Samenwerking CAH Almere en studentenvereniging

20 juni 2010 20:43

STAD CENTRUM - De nieuwe Almeerse hogeschool CAH Almere en de bestaande studentenvereniging [‘endzjin] gaan samenwerken. Vorige week werd een overeenkomst getekend voor de Introductieweek 2010. De CAH Almere stimuleert alle studenten die in september beginnen om deel te nemen aan de week.


De week wordt voor alle nieuwe studenten in en uit Almere door [‘endzjin] georganiseerd van 23 tot en met 27 augustus. De CAH Almere vindt het belangrijk dat haar studenten onderdeel uitmaken van het studentenleven in Almere. Zo leren ze hun nieuwe studiestad kennen en doen ze belangrijke nieuwe contacten op. Deelname aan de Introductie week is dan een hele goede start van hun studietijd. Als eerste hogeschool in Almere tekende Wil Bekkering namens de CAH dinsdag 1 juni de samenwerkingsovereenkomst in de sociëteit van [‘endzjin].
De eerste contacten tussen [‘endzjin] en de CAH dateren van een paar maanden geleden. Al snel zijn afspraken gemaakt over het deelnemen van de nieuwe studenten aan de door hen georganiseerde Introductieweek. Leden van [‘endzjin] hebben ook al een aantal keer hun stad en vereniging vertegenwoordigd op de voorlichtingsdagen van de CAH en zullen dat ook komende zaterdag en dinsdagavond doen.