SANO Schoenen: de dagelijkse fitnesstrainer

19 april 2010 07:00

HAVEN CENTRUM - Een betere lichaamshouding, stevigere spieren en een betere conditie: de nieuwe generatie van SANO door MEPHISTO fitnessschoenen maakt het mogelijk voor dames en heren om in vorm te blijven zonder training of dieet.


Door de unieke 2-zone-technologie zorgen SANO schoenen voor een natuurlijke lichaamshouding, een betere doorstroming en de ontspanning van verkrampte spieren. Regelmatig lopen op SANO schoenen verstevigt benen, buik en billen, werkt aan een beter figuur en zorgt voor verbranding van extra calorieën.
Alle modellen zijn uitgerust met het innovatieve Multi Vibration System onder de voorvoet, die verwaarloosde spieren stimuleert bij iedere stap. De IPS-schokdemper (Integrated Power Stimulation) in de hak neemt de energie die gegenereerd wordt bij het lopen op, en geeft ze daarna terug tijdens de afwikkeling van de voet voorwaarts. Dit bevordert een natuurlijke manier van lopen en ontlast gewrichten en rug.
Bij alle functionaliteiten komen de 'looks' niet tekort. Dankzij moderne designers kunnen SANO-fitnessschoenen bij bijna alle gelegenheden en onder bijna elk outfit gedragen worden: of dit nu op het werk is, in vrije tijd of bij het sporten.
De nieuwe voorjaarscollectie is binnen bij Bax Schoenen. Overtuig uzelf en kom vrijblijvend langs om SANO uit te proberen. Laat u overtuigen door SANO schoenen, uw dagelijkse fitnesstrainer!

Bax schoenen

Kerkgracht 27
1354 AE Almere
036-5311032
www.baxschoenen.nl