Savass Advies nu ook met De Huizenbemiddelaar

05 november 2008 08:00

ALMERE - De landelijke organisatie De Huizenbemiddelaar is sinds 1 november ook in Almere te vinden. Savass Advies breidt het dienstenpakket verder uit met verkoop- en aankoopbemiddeling van woningen en verzorgt de gehele verkoop van een woning voor een vast courtagebedrag van 695 euro, inclusief btw.


Voor dit bedrag wordt een woning van A tot Z verkocht. De woning opnemen, het plaatsen van de woning op diverse landelijke woningsites, het verzorgen van woningbrochures, telefonische opvang van geïnteresseerden, de onderhandelingen en het koopcontract wordt door De Huizenbemiddelaar in orde gemaakt.
Maar wat scheelt het nu precies met De Huizenbemiddelaar?Als voorbeeld: bij een traditionele makelaar worden de kosten gemiddeld 2 procent van de verkoopprijs, meegerekend. Op een bedrag van 200.000 euro is dat 4.000 euro. De Huizenbemiddelaar stelt daar het vaste lage courtagebedrag van 695 euro tegenover! Dus in dit voorbeeld spreken we over een besparing van 3.305 euro.
Dus: woning verkopen op een professionele manier, zonder hoge makelaarskosten? Neem dan contact op met De Huizenbemiddelaar Almere, 036-5378228 of kijk op www.dehuizenbemiddelaar.nl.