Schitterende Japanse Koi-afdeling bij De Visjeswinkel

17 juni 2009 07:00

MARKERKANT - De Visjeswinkel aan de Markerkant 1202 C heeft de afdeling met Japanse Koi's (kleurkarpers) schitterend verbouwd. In totaal biedt de winkel nu honderd vierkante meter die in volledig Japanse setting is opgebouwd.


"Er is door Bruyn Montage tweeënhalve week keihard gewerkt", zegt uitbater Hans Nijboer. "Bij iedereen die hier nu binnenloopt valt de mond open. Het is echt prachtig geworden, met bomen, licht en vlaggetjes. Het roept precies de emotie op die bij Japan hoort."
Almeerse visliefhebbers weten al jaren dat De Visjeswinkel hét adres is om Koi's te kopen. "We hebben er nu maar liefst zeshonderd rondzwemmen", zegt Nijboer. "We hebben ze in alle soorten en maten. Maar dan ook uitsluitend de échte Koi's die in de Japanse modderpoelen zijn gekweekt, en niet de Koi's die uit Europa komen. Echte kenners weten dat daar een enorm verschil in zit. Wie zijn collectie Koi's wil uitbreiden kan bij De Visjeswinkel zeker terecht."
Naast Koi's, die al te koop zijn vanaf 8 euro, biedt De Visjeswinkel ook allerhande accessoires zoals pompen, filters en voer. "Maar ook PVC-materiaal voor het bouwen van vijvers. We hebben ook daarin een zeer ruim aanbod", zegt Nijboer. "Voor visliefhebbers zijn wij in Almere écht het adres om naar toe te gaan. We zijn gevestigd aan de Markerkant 1202 C, maar wie gebruik maakt van een navigatiesysteem kan beter 'Mosweg' intikken. Dan kan je De Visjeswinkel direct zien liggen."
De Visjeswinkel
Markerkant 1202C
1314 AK Almere
036-5347070
www.devisjeswinkel.nl