Schoolhandbaltoernooi bij Handbalvereniging Najaden

18 mei 2011 05:00

DE WIERDEN – Bij Handbalvereniging A.S.C Najaden op Sportpark De Wierden in Almere Haven is er woensdag 25 mei een schoolhandbaltoernooi. Het is de 27e keer dat de vereniging dit organiseert.


De start is om 13.15 uur en rond 18.15 uur zal de prijsuitreiking zijn. Het toernooi is voor de groepen 3 tot en met 8 met 780 leerlingen van vijftien. Zij strijden om de titel en een plaatsje in de Finale Almeerse Schoolhandbal op 15 juni, ook op de velden van Handbalvereniging A.S.C. Najaden. Dit zijn de finales van de beide schoolhandbaltoernooien in Almere Haven en Almere Stad voor alle categorieën. De beste teams van de beide toernooien gaan dan strijden om de vraag welke school zich ook Almeers kampioen mag noemen. Hierna volgt sinds dit jaar ook de finale van Flevoland. Deze finale vind plaats op woensdag 22 juni.

Meedoen

Tot eind juni gaan de trainingen bij onze vereniging op dinsdag en donderdagavond door. Kinderen die meer van handbal willen weten, zijn op de trainingen van harte welkom. Kijk voor meer info op www.najaden.nl of neem contact op met Erna Nieboer, 036-5384326. Mailen mag ook: info@najaden.nl. Natuurlijk kunnen geïnteresseerden ook tijdens het schoolhandbaltoernooi op iemand van de vereniging afstappen.