Schoonenberg Hoorcomfort 12,5 jaar in Almere

07 november 2009 08:00

STAD CENTRUM - Het is alweer 12,5 jaar geleden dat de winkel van Schoonenberg Hoorcomfort zich vestigde aan de Zoetelaarpassage 3 in Almere. Om dit heuglijke feit te vieren, organiseert Schoonenberg in de week van 9 tot en met 13 november verschillende leuke acties.


Gratis Hoortest Dag

Het jubileum wordt onder meer gevierd met een Gratis Hoortest Dag op woensdag 11 november. Iedereen is op deze dag van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen voor een gratis hoortest en een vrijblijvend hooradvies. In vijftien minuten weten deelnemers precies hoe het met het gehoor is gesteld.
Speciale aanbieding

Wie al een hoortoestel draagt kan in de jubileumweek gebruik maken van een prachtige aanbieding. Voor een pakje hoortoestelbatterijtjes betalen klanten in de week van 9 tot en met 13 november geen 6 euro, maar slechts 1 euro! Deze actie geldt voor alle hoortoesteldragers in Almere. Maximaal zes pakjes per klant. Wees er snel bij, want OP=OP!
Klantendag

Omdat de winkel niet zou kunnen bestaan zonder haar vaste klanten, wordt er op dinsdag 10 november een speciale klantendag georganiseerd. Op deze dag worden hoortoestellen gratis gereinigd, terwijl de klant geniet van een gratis kopje koffie en een heerlijk stukje gebak.
Wie vrijblijvend informatie wenst over slechthorendheid, of twijfelt aan het eigen gehoor, mag altijd binnenlopen bij Schoonenberg voor een gratis hoortest en een persoonlijk hooradvies.
Schoonenberg Hoorcomfort

Zoetelaarpassage 3
Almere
036-5302341