Schoonheidssalon Charisma introduceert huidverbeteraar Rosactive in Flevoland

09 september 2009 07:00

TUSSEN DE VAARTEN - Het door een team van Italiaanse dermatologen ontwikkelde Rosactive is nu ook in Flevoland verkrijgbaar. Salon Charisma aan het Wim Schuhmacherhof 5 is de eerste die behandelingen verricht met deze huidverbeteraar.


De net geopende, modern ingerichte schoonheidssalon Charisma in Tussen de Vaarten werkt als eerste met het topmerk Rosactive in Flevoland. Dit dierproefvrije, honderd procent natuurlijke product is ontwikkeld in Italië en nummer een in Amerika, Canada en Italië. Door het klimaat, het milieu en de verontreiniging is de huid niet meer in staat om zichzelf te beschermen, verliest het zijn innerlijke balans en veroudert zeer vroegtijdig. Rosactive is hier de oplossing voor.
Erkend schoonheidsspecialiste Astrid Huis: "Ik ben er trots op dat ik de eerste schoonheidssalon in Flevoland ben die mag werken met het topmerk Rosactive. De klanten die wij al behandeld hebben met Rosactive zijn enthousiast over het resultaat. Het is dan ook echt een huidverbeteraar en biedt ook een oplossing voor diverse probleemhuiden."
Om ook andere klanten kennis te laten maken met Rosactive biedt Salon Charisma een korting aan van tien procent op de eerste behandeling en tien procent korting op aankoop van een product.

Schoonheidssalon Charisma

Charisma is een totaalconcept 'for body and beauty' en is gericht op totale lichaamsverzorging. Lekker in je vel zitten levert een belangrijke bijdrage aan uitstraling, in werk of privéleven. Daarbij geeft een verzorgd uiterlijk en een ontspannen geest zelfvertrouwen en kracht. Charisma werkt daar graag aan mee.
Ga voor meer informatie over Schoonheidssalon Charisma naar www.saloncharisma.nl of neem contact op met Astrid Huis via 036-8446310.
Schoonheidssalon Charisma

Wim Schuhmacherhof 5
1328 GJ Almere
036-8446310/06-41993701
info@saloncharisma.nl