Schoonheidsspecialiste geeft leuke voorjaarsactie met mooie korting Salon Monique verwent klanten uitslu

22 april 2009 07:00

STEDENWIJK - "De producten en behandelingen in mijn schoonheidssalon zijn volledig natuurlijk en milieuvriendelijk", zegt eigenaresse Moniek Bets van Salon Monique. Zij heeft als Weleda Partner Schoonheidsspecialist bovendien een leuke voorjaarsactie. "Wie voor 15 mei een afspraak maakt voor een gelaatsbehandeling, krijgt tien procent korting."


"Salon Monique bestaat al weer negen jaar", zegt de ervaren schoonheidsspecialiste. Bovendien mag Moniek zich sinds 2004 'Weleda Partner Schoonheidsspecialist' noemen. "Ik verwen mijn klanten uitsluitend met producten van Weleda, die volledig natuurlijk en milieuvriendelijk zijn. Mijn antroposofische achtergrond en mijn jarenlange en zeer positieve ervaring met deze producten, maken dat ik er zo enthousiast over ben." Zowel dames als heren van alle leeftijden kunnen genieten van alle schoonheidsbehandelingen bij Salon Monique.
Naast de diverse Weleda behandelingen waaronder de 'Berken Cellulitis behandeling' en 'Mama behandeling' geeft Moniek pedicure behandelingen, voetreflexmassage en kleurenanalyses. Salon Monique is aangesloten bij de landelijke brancheorganisatie voor pedicures in Nederland, Provoet. Diabetici kunnen bij Salon Monique terecht voor een voetbehandeling, deze wordt doorgaans vergoedt door de zorgverzekeraar.

Voorjaarsactie

Salon Monique is gevestigd aan huis, aan de Roermondstraat 16. "Kwaliteit, rust, aandacht en een zeer persoonlijke benadering draag ik hoog in het vaandel." Een gelaatsbehandeling van 75 minuten is er voor 48 euro en een complete pedicure behandeling kost slechts 26 euro. "En," besluit de eigenaresse, "wie voor 15 mei een afspraak maakt voor een gelaatsbehandeling, krijgt tien procent korting."

Salon Monique
Roermondstraat 16
1324 MV Almere
036-7851486
06-18146028
www.salon-monique.nl
www.weleda.nl