Schouwkeukens al 12 jaar echte specialist

15 januari 2010 08:00

BUITEN CENTRUM - Schouwkeukens in woonwinkelcentrum DoeMere levert kwalitatief uitstekende keukens tegen zeer voordelige prijzen. Omdat ook apparatuur voordelig ingekocht kan worden, levert dat de klanten veel voordeel op.


"In totaal heeft Schouwkeukens drie vestigingen en een webwinkel", zegt eigenaar Edwin van Leeuwen. "Daardoor kunnen we voordelig inkopen en hebben we ook andere voordelen. Zo leveren wij momenteel een witte hoogglanskeukens uit voorraad, tegen een prijs van kunststof. De klant heeft die binnen een week in huis."
De keukens die bij Schouwkeukens in de showroom staan, worden gefabriceerd in Duitsland, maar het merk Beda wordt in Nederland gemaakt. "Dat is een uniek bedrijf uit Bladel die ook niet-standaard kastjes maakt, met bijpassend front. Zij kiezen dus niet voor een passtukje. Dat ziet er prachtig uit. Ze leveren in alle RAL-kleuren, dus de klant krijgt echt een keuken op maat."
Eind dit jaar bestaat Schouwkeukens in Almere alweer 12,5 jaar. "We hebben onze vakmanschap en kwaliteit dus echt wel bewezen", besluit Van Leeuwen. "Service en garantie staan bij ons hoog in het vaandel."

Schouwkeukens

New Yorkweg 111 (DoeMere)
1334 NB Almere
036-5290303
schouwkeukensalmere@gmail.com
www.schouw.nl