Schrijf je in voor Nike Human Race 2009 Run2Day spil van ‘Trash Run’ Flevoland

14 oktober 2009 07:00

ALMERE - Nike organiseert zaterdag 24 oktober voor de tweede maal de ‘Human Race’. Aan dit mondiale evenement deden vorig jaar maar liefst 740.000 hardlopers mee. Nike Nederland organiseert samen met Run2Day de ‘Human Race’ in ons land met als thema ‘Trash Run’. Het doel is om 10.000 kilo afval te verzamelen en zo een belangrijke bijdrage aan een schoon milieu te leveren.


Naast fysieke wedstrijden over tien kilometer in dertig wereldsteden waaronder New York, Londen en Parijs, wordt er dit jaar ook een virtuele versie van de ‘Human Race’ georganiseerd waarbij de afgelegde kilometers met een Nike Sportband worden geregistreerd.
In Flevoland is Run2Day Almere de spil van de ‘Trash Run’. Deelname is mogelijk voor teams bestaande uit twee deelnemers die moeten proberen om in anderhalf uur tien kilometer te lopen en tevens zoveel mogelijk (zwerf)afval te verzamelen. De afgelegde afstand zal met een door de organisatie ter beschikking gestelde Nike??? worden geregistreerd. Voor het team dat de grootste afstand aflegt, het team dat het meeste afval verzamelt en de winnaar van het combinatieklassement zijn mooie prijzen beschikbaar waaronder Nike Loopschoenen en Nike???.
Deelnemers ontvangen bovendien een gratis loopshirt en een verfrissing na afloop. Aanmelden kan telefonisch: 036-5313906, of via e-mail almere@Run2Day.nl. Kosteloos inschrijven tot uiterlijk 20 oktober 17.00 uur bij Run2Day Almere. Klokkeluiderstraat 45, 1315 EE Almere.