Schrikbarend lage prijzen'Ondanks de recessie behalen we ongekende successen'

08 april 2009 07:00

SCHAGEN - De Botenboet is in Schagen en ver daarbuiten een begrip op het gebied van zeer betaalbare boten. Bezoekers kijken hun ogen uit in de showroom/winkel van duizend vierkante meter - en staan verbaasd van de schrikbarend lage prijzen. Naast boten beschikt het bedrijf ook over een uitgebreid assortiment waterkleding, -schoenen en -laarzen.


Een 'botenleek' denkt bij aanschaf van een klein motorbootje al snel in de tienduizenden euro's. De Botenboet bewijst echter dat het anders kan. "We kunnen onze boten zeer scherp geprijsd leveren omdat we ze rechtstreeks uit Polen importeren", vertelt Peter Berkhout van De Botenboet. "Voor onder de 6000 euro leveren we al een mooie boot inclusief buitenboordmotor."
Op het gebied van opblaasboten zijn de Trident-boten, met houten en aluminium vloeren verkrijgbaar in de maten 2.30, 2.60, 2.90 en 3.30 meter.

Dealer

De Botenboet heeft natuurlijk een schitterende collectie 'eigen' Liberty-boten in het assortiment - maar is daarnaast ook dealer van de merken Nordcraft, Marfish en Corsiva. "Ondanks de recessie behalen we ongekende successen. Dit komt onder meer door onze prijsstelling - en natuurlijk het feit dat wij alle merken buitenboordmotoren kunnen leveren en zelfs in staat zijn tot groothandel. We merken dat klanten uit heel Nederland de weg naar De Botenboet weten te vinden. Die komen zeker niet voor niets, want door de ligging van ons bedrijf pal naast de haven van Schagen, zijn proefvaarten op afspraak mogelijk."
De Botenboet is gevestigd aan de Lagedijkerweg 4 in Schagen. Voor meer informatie: 0224-290319 of www.debotenboet.nl. Geopend op maandag van 13.00 tot 18.00 uur en woensdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur en 's avonds op afspraak.