Schut Financiële Planning let op 'financiële gezondheid'

22 april 2009 07:00

NOORDERPLASSEN - "Ben ik financieel gezond?" Dat is de vraag waarop Carolien Schut van Schut Financiële Planning antwoord op kan geven. Zij geeft helder inzicht in financiële zaken en kijkt als onafhankelijk adviseur naar rendabele oplossingen voor hypotheken, verzekeringen, pensioenen en sparen.


"Het is goed om regelmatig de financiële situatie door te nemen", zegt Carolien. "Minimaal één keer per jaar doe ik een 'financiële check', spreek ik met de klant af en dan kijk ik bijvoorbeeld of het rendabel is om de hypotheek over te sluiten en of de inboedelverzekering nog voldoende is. Of hoe ziet het pensioen er uit? Ik kan hypotheken en verzekeringen afsluiten en beheren, waarvoor ik natuurlijk altijd naar de beste voorwaarden tegen de laagste premie kijk."
Carolien deed jarenlang ervaring op in de wereld van financiële en verzekeringsproducten, een wereld waarin commerciële belangen een rol spelen. "Ik vind vooral het menselijke aspect heel belangrijk. Voor klanten ben ik altijd telefonische bereikbaar voor advies en vragen. En sowieso kom ik één keer per jaar bij de klant langs voor de financiële check zodat de hypotheek, verzekering en pensioen altijd passend blijft."

Vrijblijvend kennismaken

Tijdens een eerste kennismakingsgesprek inventariseert Carolien de wensen. "Ik kijk of mensen financieel gezond zijn, hoe de financiële huishouding er uit ziet. Zijn mensen nog voldoende verzekerd? Zijn er zaken veranderd? Ben ik voldoende verzekerd als mijn partner overlijdt? Allemaal zaken waar ik voor de klant aan denk."
Schut Financiële Planning

Kiel 6
1319 CL Almere
036-5240291
06-30716007
carolien@schut-fp.nl
www.schut-fp.nl