scooterking Almere spetterend geopend door DJ José

25 maart 2010 08:00

HAVEN CENTRUM - De internationaal bekende DJ José heeft afgelopen zaterdag scooterking Almere samen met eigenaar Steven van Wijk scooterking Almere geopend. Van Wijk: "Dubbel feest! Want een dag ervoor was de release van DJ José's nieuwste single Killer Emotion." Bezoekers genoten tijdens deze opening van zijn muziek en een heerlijk hapje en drankje.


Eigenaar Van Wijk: "scooterking is de goedkoopste leverancier van scooters in Almere en omstreken. Op al onze scooters leveren wij twee jaar garantie en nog echte service." Voor scooterking is het al weer de derde vestiging. Alle scooters zijn 4-takt. "Dat houdt in: stil, erg zuinig en ecologisch verantwoord." Steeds meer consumenten kiezen ervoor om de tweede auto eruit te doen en voor de scooter te gaan. Van Wijk knikt en zegt: "Het is een prima alternatief. Dat blijkt ook al uit alle tevreden klanten die we hebben bij onze andere twee vestigingen, De Kwakel en Amsterdam."

Energiezuinig

scooterking Almere draait inmiddels als een tierelier. Eigenhandig heeft Van Wijk de laatste maanden het hele pand onderhanden genomen: de showroom straalt stijl en klasse uit. De serviceruimte oogt fris en open en is voorzien van de modernste technieken. De eigenaar heeft een technische loopbaan van zestien jaar achter de rug bij Mercedes-Benz en smart Center in Amsterdam. Logischerwijs volgde de stap naar zelfstandigheid. Van Wijk: "Door de financiële crisis zijn mensen op zoek naar goedkoper vervoer, ook voor de wat langere afstanden. Onze energiezuinige scooters zijn niet voor niets zo populair. We leveren tegen scherpe prijzen, twee jaar garantie én een goede service; al vanaf 945 euro."
scooterking Almere

Meerstraat 96A
1353 AZ Almere
036-7851970
info@scooterkingalmere.nl
www.scooterkingalmere.nl