Sencelicious open haar deuren op 7 april

06 april 2010 07:00

MARKERKANT - Richard Berkhout en Diana Jogchem gaan in Almere een lifestyle- en kookstudio starten onder de naam Sencelicious. Sencelicious is gevestigd op de Markerkant 1011A in Almere Stad.


Sencelicious geeft kookclinics, foodworkshops, demonstratiekoken, masterclasses en lifestyleworkshops op een vernieuwende wijze. Iedereen mag met gasten, vrienden, familie of collega's meekoken, waarna de gerechten geproefd kunnen worden in een bijzondere ambiance. Een unieke manier van onthaasten, teambuilding, vergaderen of gewoon gezellig samenzijn. Een insperience- en experiencelocatie voor business 2 business en business to consumer.
Sencelicious opereert zowel op de zakelijke markt als op de particuliere markt. De zakelijke mogelijkheden zijn bijvoorbeeld vergaderarrangementen, teambuilding sessies, product presentaties, sales-trainingen en kick-off meetings.
De particuliere mogelijkheden zijn: vriendenclub kooksessies, vriendinnendag of vriendendag, familiedag om zomaar wat voorbeelden te noemen.

Kookclinic

Richard en Diana willen klanten leren om het thuis nog gezelliger te maken door beter en lekkerder te gaan koken. Een keur van leuke kookclinic's, foodworkshops en zelfs kooklessen. Van basis kooktechnieken tot amuse-workshops en van koekjes en taarten maken tot luxe diner- trainingen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden zodat er een passende en op maat gemaakte clinic kan worden aangeboden. Bijvoorbeeld: Cooking clinics with Sence: Puur Hollands, Italië, Spanje, Frankrijk, Japan, Thailand, Midden-Oosten. Maar ook… chocolade en koffie, de zee, asperges, amuse, high tea, zomers gezond of basistechnieken.
Dit is een greep uit de vaste clinics. Wie andere wensen heeft, kan dit gerust melden.
Wie iets speciaals zoekt op het gebied van koken, kookgerei en of specialiteiten binnen de food en non food markt , krijgt van Sencelicious hulp om dit te vinden. 'Tot Sence bij Sencelicious: 'The art and joy of home cooking'.
Sencelicious

Markerkant 1011 A
1316 AA Almere
036 5303194
info@sencelicious.nl
www.sencelicious.com