Seniorenschilderkunst in De Molenwiek

25 juli 2009 07:00

BUITEN CENTRUM - De seniorenschildersclub van Cultureel Centrum Corrosia exposeert nog tot eind september in gezondheidscentrum De Molenwiek aan de Staalstraat 1 in Almere Buiten. De senioren hebben onder leiding van docente Sahita Nazier gewerkt aan schilderijen en tekeningen met diverse onderwerpen die nu in het gezondheidscentrum te zien zijn.


De leerlingen variëren in de leeftijd van 65 tot 81 jaar. Ze komen al drie jaar elke donderdagmiddag in Corrosia bij elkaar om samen te schilderen met acryl of waterverf onder begeleiding van mevrouw Sahita Nazier. Cursiste Jannie Visser: "En dat het dikwijls een vrolijke middag wordt, komt in ons schilderwerk echt tot uiting. Het zijn vrolijke schilderijen en tekeningen met diverse onderwerpen geworden, zoals beesten, bloemen en landschappen. We zijn trots op wat we met z'n allen hebben gemaakt."
Momenteel bestaat de groep uit vijf cursisten. Mensen die na het zien van de expositie ook willen gaan schilderen, zijn van harte welkom. Mevrouw Nazier is bereikbaar via 036-5315942 of via Cultureel Centrum Corrosia in Almere Haven. Bezichtigen van het werk kan tijdens openingstijden van het gezondheidscentrum.