Sfeer proeven, dansen en inschrijven bij Danscentrum de Groot

26 augustus 2009 07:00

MOLENBUURT - Er zijn nog twee enerverende sfeeravonden om kennis te maken met het nieuwste danscentrum van Almere Buiten. Op zaterdag 29 augustus en tijdens het grote openingsfeest op zaterdag 5 september. Beide avonden zijn gratis toegankelijk.


"Een geweldige dansschool", "wát een ruimte op de dansvloer" en "hier kan ik helemaal mezelf zijn". Dit zijn zomaar een paar opmerkingen van dansliefhebbers die al kennis hebben gemaakt met de nieuwste dansschool in Almere. Kennelijk weet het danscentrum naast perfecte danslessen ook nog een lekker sfeertje te creëren. Wie dat zelf wilt meemaken, kan op zaterdag 29 augustus en tijdens het grote openingsfeest op zaterdag 5 september langskomen.
Het leek wel of Almere Buiten op een danscentrum van dit formaat zat te wachten, want de belangstelling is enorm. Al direct bij de opening in dit voorjaar meldden zich talloze mensen voor les. Het enthousiasme was zelfs zo groot dat er in het voorjaar en tijdens de zomer verschillende clubs aan het dansen waren. En dat is heel bijzonder in de danswereld.

Kids Swing

Ook voor het komende seizoen staan de dansliefhebbers te trappelen om te kunnen beginnen. Wie ook graag wilt dansen, kan zich inschrijven op een van de twee sfeeravonden, of via het internet: www.danscentrumdegroot.nl. Een telefoontje mag ook: 06-44778480. Voor kinderen van 7 tot 12 jaar is er elke zaterdagmiddag de zeer populaire Kids Swing. Danscentrum de Groot is te vinden aan de Papiermolenweg 20 in Almere Buiten.