Showroom G.J. Meijer Sanitair en Tegels nu nog mooier!

03 juni 2009 07:00

ALMERE - G.J. Meijer Sanitair en Tegels, al ruim dertien jaar een begrip in Almere en omstreken, heeft niet alleen een naam hoog te houden op het gebied van sanitair, maar zeker ook voor tegels en plavuizen is men bij Meijer aan het juiste adres.


"De afgelopen weken zijn we druk bezig geweest om onze tegelshowroom weer aan te passen aan de laatste trends en modellen op tegelgebied", aldus eigenaar Gert Jan Meijer. "Niet alleen op het gebied van de tegels zelf zijn we weer helemaal 'up-to-date', maar tevens qua presentatie durf ik te zeggen dat we een van de mooiste showrooms van Nederland hebben."
Eén van de sterke punten is dat G.J. Meijer het overgrote deel van de tegels zelf importeert uit bijvoorbeeld Italië of Spanje. "Dit is uiteraard meer werk, maar we kunnen mede daardoor onze prijzen zeer scherp houden, want dat is toch wat wij ons altijd voor ogen houden. Klanten willen mooie en goede producten, maar het moet wel betaalbaar blijven en we willen altijd de goedkoopste zijn", vervolgt Gert Jan. "Vandaar dat je in onze vernieuwde tegelshowroom tegels terugvindt in vrijwel iedere prijsklasse. We zijn een simpel bedrijf met relatief simpele gedachten, recht is recht en krom is krom. Als klanten bij ons terugkomen omdat ze ergens niet honderd procent tevreden over zijn, dan gaan we daar altijd een oplossing voor vinden."
De klant staat uiteraard centraal bij de fa. G.J. Meijer, daarom willen ze de vernieuwde showroom ook samen met de klanten vieren. Vandaar dat er tal van mooie acties zijn in de maand juni (zie advertentie elders in de krant). "Ik nodig daarom iedereen uit om in combinatie met een lekker kopje koffie naar onze nieuwe producten te komen kijken", aldus Gert Jan Meijer.