Sign-a-rama belettert auto voor Arctic Challenge Tour

21 januari 2009 08:00

ALMERE - De Arctic Challenge Tour is een uitdaging waarbij een equipe van twee personen heel Scandinavië doorkruist. In zes dagen tijd leggen deelnemers 7000 kilometer af naar een bestemming voorbij de Noordpoolcirkel. Het Almeerse bedrijf SIGN*A*RAMA, gevestigd in Almere Poort, heeft één van de deelnemende auto's vorige week bestickerd.


De BMW X5 van deelnemers Robin Visser en Tjeerd Wouters uit Hindeloopen is volledig beplakt met stickers van sponsors. "We willen hier graag Lars Heijmerink en Pascal Wattimena van SIGN*A*RAMA hartelijk voor danken", schrijven Robin en Tjeerd op hun website www.arctic-challenge.nu. "Zowel voor de snelle realisatie als voor het ontwerp. Met name voor het design van de auto en de website krijgen we veel positieve reacties."
Vaak onder omstandigheden met veel sneeuw, zeer gladde wegen en temperaturen van ver onder nul (tot -40 graden) wordt er gereden. Het mag duidelijk zijn dat de auto op dergelijke omstandigheden moet zijn voorbereid. Het team zorgt zelf voor het deelnemende voertuig en bepaalt de uitrusting.
De Arctic Challenge Tour 2009 vond plaats van 18 tot en met 24 januari.

SIGN*A*RAMA Almere

Argonweg 29
1362 AA Almere
036-5360900
info@almere.sign-a-rama.nl
www.almereclame.nl