Simply Outlet opent tweede vestiging op Markerkant

25 april 2010 07:00

MARKERKANT - Simply Outlet opent in Almere een tweede vestiging op bedrijventerrein Markerkant. In DoeMere verkoopt Simply Outlet al jaren A-merk-verven tegen prijzen die tot zestig procent lager liggen dan de adviesprijs.


Bedrijfsleider Eddy Meerens: "In DoeMere hebben wij een pand van tweehonderd vierkante meter. Naast de verf verkopen wij daar in de wintermaanden fitnessapparatuur tegen outletprijzen, en in de zomermaanden ook tuinmeubels met zestig procent korting."
Simply Outlet opent nu op Markerkant 10-04 een tweede vestiging. "Dat pand is met zeshonderd vierkante meter veel groter dan de vestiging in DoeMere. Op Markerkant hebben wij dus veel meer ruimte om onze tuinmeubel-assortiment te laten zien. Verder verkopen we op Markerkant uiteraard ook onze verf."
De winkel op Markerkant is op 1 april al open gegaan, maar de officiële opening is op zaterdag 1 mei. "We hebben de maand april gebruikt om de winkel in te richten", legt Meerens uit. Klanten zijn al van harte welkom, uiteraard. Het lenteseizoen is begonnen. Bij Simply Outlet hebben we zeer scherp geprijsde openingsaanbiedingen."
Zo is een luxe onderhoudsvrije loungeset ter waarde van 1.099 euro bij Simply Outlet te koop voor 599 euro. En een aluminium tuintafel met glasplaat kost bij Simply Outlet geen 200 euro, maar slechts 79 euro.

Simply Outlet

Markerkant 10-04
Almere
036-5325180
www.simplyoutlet.com