Simply Outlet: Tuinmeubelen tot 60 procent korting

08 april 2009 07:00

DOE MERE - Simply Outlet aan de Bostonweg 97 is naast de verkoop van kwaliteit verfproducten voor een zeer lage prijs ook bekend van artikelen als vloerkleden, behang en gereedschappen. Maar de uitbreiding van het assortiment met tuinmeubelen is wel een zeer geslaagde stap te noemen.


Storemanager Raymond Donker: "We zijn blij dat we een serie tuinmeubelen hebben gevonden die voldoen aan de drie kernwaarden van ons bedrijf: hoge kwaliteit- lage prijzen- goed advies. De producten die we aanbieden zijn allemaal afkomstig van een gerenommeerd bedrijf in Nederland en alleen maar vanwege het feit dat we een zeer grote partij rechtstreeks hebben ingekocht is het mogelijk om kortingen te hanteren die alle verwachtingen te boven gaan."
Zo heeft Simply Outlet een teaktafel staan van hoge kwaliteit, die uitgeklapt 210 centimeter lang is en ingeklapt 160 centimeter.
De aanbieding van de maand is een complete tuinset bestaande uit vier aluminium textileen stoelen en een aluminium tafel met glasplaat. Maar het assortiment is veel groter. Bij alles geldt: op=op. "Bijbestellen gaat niet meer", benadrukt Raymond Donker. "Het is een eenmalige partij die we met grote korting kunnen aanbieden.".

Simply Outlet

Bostonweg 97
Doe Mere
036-5325180