Single mannen welkom bij ABC-singles

04 april 2012 05:00

ALMERE – ABC-Singles is een landelijke activiteitenvereniging voor alleenstaanden in de leeftijd van 45 tot en met 67 met een goede opleiding of goed niveau. De Almeerse afdeling heet graag nieuwe leden welkom. Vooral mannen worden uitgenodigd.


De meeste leden van de Almeerse afdeling van ABC-Singles zijn tussen de 45 en 65 jaar oud. Ze vormen een vriendenkring en organiseren verschillende activiteiten. ABC-Singles is bij uitstek een vereniging waar nieuwe vrienden gemaakt kunnen worden en waarmee gezellige dingen gedaan worden in een aangename en ontspannen sfeer.
In Almere vindt er maandelijks een ABC-singles ontmoeting plaats, bijvoorbeeld in een café of restaurant. Naast dit treffen organiseren de leden regelmatig activiteiten zoals zeilweekenden, golfen, biljarten, autorally’s, vogeltochten, roeien of worden concerten, theaters en galerieën bezocht. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via 06-13188784 (John) of 06-43152641 (Yvon) of bezoek www.abc-singles.nl voor nadere informatie.