Singles op stap

14 maart 2012 06:00

STAD CENTRUM – In Almere vindt maandelijks een ABC-Singles-ontmoeting plaats. Leden van deze activiteitenvereniging voor alleenstaanden van 45 tot en met 67 jaar met een goede opleiding en/of niveau komen vrijdag 30 maart bij elkaar in café-restaurant Anno aan de Grote Markt 121.


Vanaf 17.00 uur drinken de leden wat en gaan aansluitend misschien ook wat eten.
Naast dit treffen organiseren de leden regelmatig activiteiten zoals zeilweekenden, golfen, biljarten, autorally’s, vogeltochten, roeien en worden regelmatig concerten, theaters en galerieën bezocht.
ABC-Singles is een landelijke activiteitenvereniging voor alleenstaanden in de leeftijd van 45 tot en met 67 met een goede opleiding en/of niveau. De meeste leden van de singlevereniging zijn tussen de 45 en 65 jaar. Ze gaan als vrienden met elkaar om en organiseren aantrekkelijke activiteiten. ABC-Singles is bij uitstek een vereniging om nieuwe vrienden te maken en gezellige dingen te doen. ABC-Singles staat garant voor een aangename en ontspannen sfeer.
Met name mannen zijn van harte welkom om zich aan te sluiten bij ABC-Singles om de man/vrouw-verhouding in balans te krijgen. Aanmelden kan via 06-13188784 (John) of 06-43152641 (Yvon) of kijk op www.abc-singles.nl voor meer informatie.