Sint geniet van circusrelaxdagje

16 november 2011 06:00

POORT - Ook Sinterklaas wil af en toe relaxen. Daarom organiseert Rotary Club Almere New Town zaterdag 19 november het SintCircus. Een festijn voor jong en oud met als hoogtepunt een circusvoorstelling voor de Sint met kinderen als de artiesten. De opbrengst van die dag gaat naar het Jeugdsportfonds Almere.


Circusliefhebbertjes krijgen zaterdag 19 november tussen 13.00 en 16.00 uur les van een circusschool in het Arte College Almere Poort. Zij kunnen leren: jongleren, schminken, goochelen, eenwieleren en koorddansen, eigenlijk alles wat een circus zo leuk en spannend maakt.
Om 16.00 uur begint het relaxdagje van Sinterklaas. De kinderen die dit willen mogen optreden voor de Sint en natuurlijk voor alle anderen. Sint zal daarna de trekking van de loterij doen. De hoofdprijs is een iPhone. Verder zijn er nog veel andere superprijzen te winnen. Lootjes zijn op de dag zelf te koop.
Ook volwassenen hoeven zich niet te vervelen: er zijn workshops sushi maken, chocoladeletters versieren en bloemsierkunst. Je kunt een glamourshoot laten maken en op een Segway rijden. Daarnaast kun je relaxen in het café of een patatje halen bij de kraam van Schattepatat. Een onvergetelijke dag voor jong, oud én de Sint. Info en kaartjes (5 euro) via: www.sintcircus.nl.