Sint gul voor Kindervakantieland

11 december 2009 08:00

HOUT - Met een cheque van vijfduizend euro en twee kinderfietsen is het zaterdag 5 december een onvergetelijk sinterklaasfeest voor Kindervakantieland geworden. Sint overhandigde persoonlijk de gulle gift in het vakantiehuis op stadslandgoed De Kemphaan.


Kinderen die normaliter niet aan vakantie toekomen kunnen dankzij de steun van Sint nu toch een van een week vakantie genieten. Geholpen door de Lions Club Almere heeft Sint met diverse bedrijfsbezoeken geld ingezameld. Daarnaast konden kinderen zich in de verschillende Almeerse stadsdelen tegen betaling van 2 euro met Sint laten fotograferen. Deze foto’s zijn te bewonderen op www.lionsclubalmere.nl. Fietsenwinkels Jan Wisse in Almere Haven en 2WielerCentre in Almere Buiten hebben de actie ondersteund met een kinderfiets.
Sinterklaas heeft nu al toegezegd dat hij zich in 2010 opnieuw zal inzetten om samen met de Lions Club Almere geld in te zamelen voor een Almeers goed doel. Boekingen voor 2010 zijn aan te vragen via: sinterklaas@lionsclubalmere.nl.