Sint zoekt pieten

06 oktober 2009 13:15

HAVEN - Sinterklaas is druk op zoek naar zijn pieten. Voor de intocht in Almere Haven op 14 november wil de Sint graag met al zijn pieten aankomen met zijn stoomboot. De pieten die hier meer van willen weten, zijn welkom op de info- en proefavond op woensdag 30 september


Opgeven kan door een mail te sturen naar info@fausttheater.nl. Je krijgt dan snel een uitnodiging teruggemaild. Meer info is te vinden op de website www.sinterklaasinalmere.nl.
Sinterklaas arriveert per boot in de Havenkom. Na een hartelijke ontvangst door burgemeester Annemarie Jorritsma zal de Sint zoveel mogelijk kinderen van dichtbij begroeten in en rond de havenkom. De pieten zullen daar op alle mogelijke manieren bij assisteren. Ook het Almeerse Sinterklaaslied 'Het is zo ver' wordt door alle pieten en kinderen gezongen.
Na de intocht in Haven zal Sinterklaas met alle pieten naar het centrum van Almere Stad gaan om in optocht door het stadshart van Almere te lopen. Tot slot wordt het Pietenhuis in het stadshart geopend.