Sixt draagt bij aan de LG Almere Rallysprint

01 april 2009 07:00

ALMERE - Sixt rent a car levert voor het tweede opeenvolgende jaar bestel- en vrachtauto's voor de LG Almere Rallysprint. Vier laadklepauto's en twee vrachtauto's zullen als bezemwagen fungeren om de rallyproeven te verplaatsen.


Naast het functionele aspect van de inzet van bestel- en vrachtwagens tijdens de LG Almere Rallysprint, is dit event voor Sixt een uitstekende gelegenheid om de diversiteit in haar grijs kenteken vloot te tonen. Sinds kort is de vloot verder uitgebreid met veertien nieuwe DAF-voertuigen waardoor Sixt nu lichte bestelwagens met een inhoud van 3m³ kan bieden tot en met vrachtwagens met een inhoud van 44m³. Zes voertuigen zijn geleverd met de ultra schone EEV-uitvoering (Enhanced Environmentally friendly Vehicle), de formele term in de Europese Unie voor een schoon voertuig.
Sixt verheugt zich erop om met de inzet van een aantal van haar voertuigen bij te dragen aan een succesvolle rallysprint.

Over Sixt

De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van 3.800 vestigingen in 90 landen. De reiziger kan bovendien putten uit een vloot van ruim 100.000 scherp geprijste huurauto's die standaard zijn uitgevoerd met vele extra's zoals navigatiesysteem vanaf VW Golf. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve aanbieders die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf 9,99 euro per dag mogelijk maakt. Bestelwagens zijn al vanaf 19 euro per dag verkrijgbaar. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy. Surf voor meer informatie naar www.sixt.nl.