Skatelessen ter voorbereiding op Skeeler Event

22 april 2010 07:00

STAD CENTRUM - Almeerse Schaats Vereniging organiseert skatelessen voor volwassenen en kinderen in het centrum ter voorbereiding op het Breijer Skeeler Event Almere.


De Almeerse Schaats Vereniging (ASV) organiseert vanaf woensdagmiddag 21 april iedere week van 14.30 tot 15.30 uur skatelessen in het centrum voor volwassenen en kinderen. Er kan worden ingeschreven voor vier lessen of voor acht lessen. Voor volwassenen en de kinderen worden twee aparte groepen gemaakt.
De eerste vier lessen zijn op 21 en 28 april en op 19 en 26 mei. De tweede serie van vier lessen begint op woensdag 2 juni en loopt door tot aan de zomervakantie. Ook organiseert ASV vanaf donderdagavond 22 april van 19.00 tot 20.30 uur vier skatelessen voor volwassenen. De lessen zijn op 22 en 29 april en op 20 en 27 mei.

Apollo Hotel

De lessen worden gegeven op het plein achter het muziektheater (onder / achter het Apollo Hotel , Koetsierbaan 2). In deze lessen wordt geleerd om te remmen, vallen en de overige basisbeginselen van het skaten, om veilig te kunnen skaten. Het bereidt voor op deelname aan een toertocht tijdens het Breijer Skeeler Event Almere.
De kosten voor vier lessen bedragen 30 euro voor volwassenen en 20 euro voor kinderen. Wie zelf skates heeft, kan die meenemen. Wie geen skates heeft kan deze huren voor 2,50 euro per paar. Tijdens de lessen is het dragen van een helm verplicht. Aanmelden kan door een mail te sturen naar anton@asv-almere.nl of bel 06-18828875. Of kijk voor meer info op www.asv-almere.nl/skeeleren en vul het inschrijfformulier in.
Skatefeestje

Door ASV worden er ook skatefeestjes gegeven. Er wordt dan een leuke skateles gegeven met veel spelletjes afgestemd op het niveau van de kinderen. En er wordt afgesloten met een mini-elfstedentocht op de skates, met voor alle deelnemers een medaille.
Op zondag 30 mei vindt het Breijer Skeeler Event Almere op industrieterrein De Binderij plaats. Iedereen die meedoet aan de skatelessen mag met korting meedoen aan toertocht of de kidsrun tijdens het skeeler-event.