Slaapkamers zijn met grote kortingen te koopSpectaculaire showroomopruiming bij Beds & Bedding

24 juni 2009 07:00

ALMERE - Beds & Bedding begint aan een grote opruiming van de showrooms in Almere en Hilversum. Wie op zoek is naar een slaapkamer kan deze nu met grote korting aanschaffen. Beide filialen zijn open op zondag 28 juni van 11.00 tot 17.00 uur.


"De kortingen kunnen wel oplopen tot vijftig procent", zegt Roy Heruer van Beds & Bedding. "Op dit moment zijn er nog een flink aantal showroommodellen te koop, waaronder bijvoorbeeld ook topmerken als Auping, Vi-Spring, Tréca de Paris en Pullman. Maar we hebben ook andere mooie merken. Geïnteresseerden moeten er snel bij zijn, want op is op. Maar wie toevallig net naast zo'n mooie aanbieding grijpt, zullen wij niet teleurstellen. We zullen dan zeker een interessant voorstel doen. Alleen de levertijd is dan wat langer. Want wie een showroommodel koopt, kan het bed natuurlijk snel in huis hebben."
Beds & Bedding houdt de showroomopruiming om plaats te maken voor nieuwe modellen. Heruer: "Daarnaast hebben we ook een aantal ledikanten ingekocht. Daar is momenteel veel vraag naar."
Heruer verwacht dat er veel animo voor de showroomopruiming zal zijn. "Beds & Bedding richt zich op bedden, matrassen en kasten en combineren daarbij kwaliteit met gunstige prijs. We leveren bedden op maat. Daarnaast hebben we regelmatig interessante acties, zoals nu de opruiming van de showrooms."
"Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk", vult Donny Heruer aan. "Een goede dag begint immers bij een goede nacht. De Arbowet stelt eisen aan een goede werkplek, waarom zou je dan niet voor een deugdelijk bed kiezen? Gelukkig zien steeds meer mensen daar het belang van in. Goed advies is daarom enorm belangrijk. Bij Beds & Bedding werken louter specialisten."
Service is een belangrijk aspect bij Beds & Bedding. Zo worden de bedden bezorgd en gemonteerd. Eventuele klachten worden razendsnel verholpen.
Op zondag 28 juni zijn de filialen in Hilversum en Almere geopend van 11.00 tot 17.00 uur. "Maar showroom-aanbiedingen gelden vanaf nu", aldus Heruer.

Beds & Bedding

Donjon 1
1315 XH Almere
036-5300221
www.beds-bedding.nl