Slagroom op actie House of ShoesHuwelijk voor één dag op 18 oktober

15 oktober 2008 07:00

ALMERE - Wél het feestje, niet de verplichtingen. Dat is het cadeau dat House of Shoes weggeeft aan het koppel dat de meeste bruiloftsgasten mee weet te krijgen naar hun 'huwelijksfeest' in Almere, uitgeroepen tot de meest Amerikaanse stad in Nederland. Daar kunnen zij op zaterdag 18 oktober getuige zijn van het huwelijk voor één dag.


Na een spetterend feest inclusief optredens, prosecco en hapjes, maakt het gelukkige paar een ballonvlucht om in hogere sferen alvast warm te draaien voor dé ultieme huwelijksbestemming: Las Vegas! Het feest is de slagroom op de huwelijkstaart van de Las Vegas-actie die House of Shoes dit jaar organiseert. Het motto blijft 'Fun and Fashion' van House of Shoes krijgt daarmee nieuwe glans.
Het huwelijksfeest begint met een verrukkelijk optreden van Mulder en Mulder. Dit veelzijdige feestduo weet juist voor een gelegenheid als deze sfeer te maken. Na de entree van de trouwlustige koppels en hun gasten, wordt onder bezielende leiding van burgemeester Annemarie Jorritsma van Almere geteld welk paar de meeste gasten bij zich heeft. Nog geen tien minuten na bekendmaking van de winnaars wordt er getrouwd! De huwelijksceremonie wordt tot in de puntjes geregeld door Wed and Walk.
Stef Ekkel, de populaire zanger van het Nederlandstalige lied, verzorgt een optreden waarmee het feest echt losbarst. Alle gasten worden verwend met luxe fingerfood en een sprankelend glas Italiaanse bubbels bij RedDelicious. Al na een half uur zet het complete gezelschap koers richting de opstijgplaats van de luchtballon waarmee het kersverse bruidspaar een vlucht maakt.