Slamm!!-gala op zondag 29 november in TopsportcentrumKickboks-interland Nederland - Thailand

12 november 2009 08:00

POORT - De zesde editie van de Muay Thai-interland Nederland - Thailand wrodt zondag 29 november afgewerkt in het Topsportcentrum in Almere Poort. Er zijn vier hoofdpartijen, waaronder destrijd tussen de allerbeste Thaise vechter Yodsaenklai Fairtex, die tegen Khalid Bourdif zijn WMC-titel op het spel zet.


Fairtex verkeert in grootse vorm, terwijl Bourdif gezien mag worden als één van de allerbeste vechters van Nederland in zijn gewichtsklasse. Bourdif durft als één van de weinigen de stijd met deze Thaise killer uit Pattaya aan te gaan.
Ook op het programma staat de strijd tussen Mosab 'The Jaguar' Amrani van het Team Slamm!1 en Bovy Sor Udomson. Mosab Amrani is een internationaal bekende vechter geworden, maar Bovy Sor Udomson is een keiharde vechter. Kenners verwachten dan ook een bikkelharde strijd.
Voor Mootje Khamal kan het gala in het Topsportcentrum zijn grote doorbraak betekenen. Tegen Anuwat Kaewsamrit is een graag geziene vechter uit Thailand. Beide vechters staan garant voor een enerverende strijd.
Warren Stevelmans, de Nederlandse K1 MAX winnaar van 2008. zal het in een full Muay Thai-partij opnemen tegen de beste vechter in zijn gewichtsklasse van Thailand.

Best of Holland

Naast deze partijen worden ook 'The Best of Holland-partijen' afgewerkt, met onder meer partijen tussen Rachid Belani tegen Anthony Kane, Brian Douwes tegen Ismael Londt, Aussie tegen Leon Miedema , Mohammed Charkaoui tegen Delon Carrilho, Jemyma Betrian tegen Adi Rotem, Dennis Schneidmiller tegen Shemsi Beqiri,
Germaine de Randamie tegen TBA en Kuku Victor tegen Danial Shariffi. Het programma wordt opgevuld met veel andere fraaie partijen. Het evenement begint om 14.00 uur. Kaarten zijn vanaf 40 euro te bestellen via www.slamm.nl.