Slamm geeft een rondje op 30 november

12 november 2008 08:00

ALMERE - Na eerder al de entreeprijzen te hebben verlaagd, doet Slamm tijdens het Slamm World League Muay Thai-gala in het Topsportcentrum nog een geste naar het publiek. Iedereen krijgt bij binnenkomst een gratis Hollands gedistilleerd drankje of glaasje fris aangeboden.


Tijdens het vorige gala ging volgens de organisatie veel mis met de horeca. Dit keer heeft Slamm met de horeca van de, wellicht mooiste sporthal van Nederland, heldere afspraken gemaakt om te voorkomen dat er wederom ‘nee’ verkocht zal worden. Ook met de productie van het evenement pakt Slamm flink uit. Hierover later meer.
Wat de matchmaking betreft zal Fikri Tyarti bij de interland Nederland-Thailand de plaats innemen van Marvin Sansaar . Sansaar vecht wel op het evenement, maar tegen Thanit Im-On. Menno Dijkstra staat nu tegenover Brian Lo-A-Njoe in een K-1 wedstrijd over drie ronden van drie minuten.
Naast de interland tussen Nederland en Thailand vechten Nieky Holzken en Marco Pique in de hoofdpartij van de avond. Zal het dan toch Piqué zijn die Holzken op een nederlaag gaat trakteren?